Personprofiler

tlf. 4054 2839

Personprofiler

Giv teamfølelsen et ordentligt skub med letforståelige personprofiler.

e-stimate er Danmarks bedste  personprofil værktøj for 3. år i træk. Brug det til egen eller personalets kompetance udvikling, teambuilding, rekruttering. Giv dit team mulighed for at skabe work - life balance. E-stimate ligner meget DISC, men har flere facetter bygget ind.
Brug e-stimate til rekruttering, som forberedelse til MUS/karriereudvikling og andre samtaler. Lad os lave en teamdag/medarbejderdag, hvor man får øje for hinandens styrker kollegaer imellem.


Giv dit team muligheden for at forstå hinanden – for dermed at kunne bruge hinandens styrker, og højne respekten hos hinanden.

e-stimate profilværktøj er et let forståeligt redskab, som hurtigt giver overblik over hele teamet for alle.

Den elektroniske test e-stimate.

Dette værktøj giver Danmarks mest præcise resultat.

 

Resultatet af testen overleverer jeg personligt til hver medarbejder, hvor vi sammen ser på de styrker medarbejderen har. 

Derefter kan vi mødes hele afdelingen til nogle spændende timer, hvor vi arbejder med redskabet, og får øje for hinandens styrker. Den erfaring tages med i arbejdsdagene fremover. Redskabet giver ofte forståelse for de forskelligheder, som medarbejderne kan gå og tumle med.

Ledere

Værktøjet er fantastisk for dig som leder, til at fordele forskelligeartede opgaver og give optimale arbejdsforhold til dine medarbejdere.

 

Når du selv tager testen, vil du får nye oplysninger om dig selv, og om hvordan andre kan opleve dig. Træk du kan være stolt af - og hvor du skal være opmærksom.

 

Testen er derudover et godt udgangspunkt til MUS, coaching og generelt at styrke kommunikation og samarbejde.

 

Det er oplagt også at bruge e-stimate, når du rekrutterer personale, for at være sikker på at få netop de styrker, som du har brug for i dit team.

 

E-stimate er udnævnt til Danmarks bedste testudbyder 3 år i træk.

 

Kontakt mig, så få vi en snak om, hvordan du får mest ud af e-stimate. 

Kilde: www.e-stimate.dk

".....Jeg har almindeligvis meget skepsis omkring den slags, men jeg må indrømme, at dette var en grundig og dybdegående test, Bodil brugte meget energi på at coache mig på resultatet, der efterlod mig meget klogere på mig selv og mine medmennesker.


For med Estimate personlighedstesten bliver du ikke bare skarpere på hvem du selv er, men i høj grad også f.eks dit samspil dine arbejdskolleger. Jeg forstår nu i højere grad, hvorfor mine kolleger reagerer, som de gør, når vi er i dialog med hinanden - og jeg er blevet langt mere rummelig, og det hjælper mig og mit team på daglig basis."

                                                                                                                                                                                             Anne-Charlotte, folkeskolelærer

Bodil Nielsen er stresscoach og konsulent med øje for trivsel på virksomheder.  Geografisk rækker hun Dronninglund, Hjallerup, Brønderslev, Frederikshavn, Sæby og Aalborg

Atego v/Bodil Nielsen

Tlf. 4054 2839

bodil@atego.dk

 

Hjallerup Udviklingspark 2, 19

9320 Hjallerup

 

 

 

 

Find Atego v. Bodil Nielsen på Facebook

CVR nummer: 3992 7446

Arbejdslyst

Trivsel

Energi

Glæde

Overskud

Copyright Atego 2018 © All Rights Reserved