Trivselsmåling

tlf. 4054 2839

Trivselmåling

 

Få en letforståelig trivselsmåling, elektronisk eller som personlige samtaler.

Jeg tilbyder to måder at arbejde med trivselsmåling: personlige samtaler til de ansatte, eller et elektronisk spørgeskema. Begge opfylder Arbejdstilsynets krav om psykisk APV.

Stressbehandling bør suppleres med friske gåture i naturen. Behandlingen er effektiv, uanset om medarbejderen er sygemeldt eller i job. Brug den til at forebygge - og at mindske at stress "smittter" i virksomheden

Trivselsundersøgelser kan laves af flere grunde, men den vigtigste må være, at du som arbejdsgiver får et rigtigt god overblik over hvordan dine ansatte har det - OG hvis er der udfordringer, får du muligheden for at gøre noget ved det.

 

Den personlige samtale: Jeg har en samtale med hver af dine medarbejdere, og ud fra dette får besvaret et skema, så vi efterfølgende kan forholde os til. 

Som coach vil jeg kunne afdække meget ”som summer” i hjørnerne i virksomheden, og hjælpe den enkelte medarbejder med selv at løse udfordringer. Eller jeg kan efter aftale bringe dem videre til dig som leder.

Elektronisk spørgeskema: Alle medarbejdere udfylder et elektronisk spørgeskema. I skemaet gives der også mulighed for at skrive egne bemærkninger. Jeg samler alle svar i en fyldestgørende rapport. Herefter kan der arbejdes videre fra lederes side.

Spørgsmålene kan tilpasses netop jeres virksomhed.


Jeg tilbyder hjælp til at løse de forskellige udfordringer, disse skemaer måtte bringe. På denne måde nås det største mål: Glade og tilfredse medarbejdere, hvilket giver flow i virksomheden på en ny måde.

Begge trivselsundersøgelser opfylder Arbejdstilsynets krav om psykisk APV, og laves  anonyme. Personlige samtaler kan efter aftale laves ikke-anonyme. Jeg laver en rapport, som I kan vedlægge jeres fysiske APV.

Kontakt mig så vi sammen finder den bedste løsning til netop jeres virksomhed, på baggrund af størrelse, arbejdsområder og tidligere erfaringer.

Bodil Nielsen er stresscoach og konsulent med øje for trivsel på virksomheder.  Geografisk rækker hun Dronninglund, Hjallerup, Brønderslev, Frederikshavn, Sæby og Aalborg

CVR nummer: 3992 7446

Arbejdslyst

Trivsel

Energi

Glæde

Overskud

Copyright Atego 2018 © All Rights Reserved

Atego v/Bodil Nielsen

Tlf. 4054 2839

bodil@atego.dk

 

Hjallerup Udviklingspark 2, 19

9320 Hjallerup

 

 

 

 

Find Atego v. Bodil Nielsen på Facebook