Trivselsmåling

tlf. 4054 2839

Trivselmåling

 

Få en letforståelig trivselsmåling, elektronisk eller som personlige samtaler.

En trivselsmåling giver er godt overblik over "tilstanden" i virksomheden. Under udarbejdelsen af de efterfølgende handleplaner, giver  emnet bedre samarbejde, klare mål og mere tilfredse kunder.

Resultat fra en elektronisk trivselsmåling. Klart overblik over de eneklte afdelingers svar og nye forslag.

Det er meget givende at arbejde med output fra en trivselsundersøgelse. Det er vigtigt at personalet også er med, og kommer med deres ideer til udvikling.

Det er meget givende at arbejde med output fra en (her personlig) trivselsundersøgelse. Det er vigtigt at personalet også er med, og kommer med deres ideer til udvikling.

Jeg tilbyder to måder at arbejde med trivselsmåling: personlige samtaler til de ansatte, eller et elektronisk spørgeskema. Begge opfylder Arbejdstilsynets krav om psykisk APV.

Trivselsundersøgelser kan laves af flere grunde, men den vigtigste må være, at du som arbejdsgiver får et rigtigt god overblik over hvordan dine ansatte har det - OG hvis er der udfordringer, får du muligheden for at gøre noget ved det.

 

Den personlige samtale: Jeg har en samtale med hver af dine medarbejdere, og ud fra dette får besvaret et skema, så vi kan arbejde videre ud fra. 

I samtalen vil jeg som coach kunne afdække meget ”som summer” i hjørnerne i virksomheden, og hjælpe den enkelte medarbejder med selv at løse udfordringer. Resten bringes videre, hvor vi sammen arbejder med løsninger og handleplaner. 
Den ideelle løsning for mindre og middelstore virksomheder.

Elektronisk spørgeskema: Alle medarbejdere udfylder et elektronisk spørgeskema. I skemaet gives der også mulighed for at skrive egne bemærkninger. Jeg samler alle svar i en fyldestgørende rapport. Herefter kan der arbejdes videre med forslag og fakta.

Spørgsmålene kan tilpasses netop jeres virksomhed.


Sammen med ledelse - og gerne medarbejderer - arbejder vi videre med ideer og udfordringer. Vi laver handleplaner og får ting til at ske! På denne måde nås det største mål: Glade og tilfredse medarbejdere, hvilket giver flow i virksomheden på en ny måde. Og helt sikkert mere tilfredse kunder.

Begge trivselsundersøgelser opfylder Arbejdstilsynets krav om psykisk APV, og laves  anonyme. Personlige samtaler kan efter aftale laves ikke-anonyme. Jeg laver en rapport, som I kan vedlægge jeres fysiske APV.

Kontakt mig så vi sammen finder den bedste løsning til netop jeres virksomhed, på baggrund af størrelse, arbejdsområder og jeres tidligere erfaringer.

Workshop om trivsel

Et oplæg om hvad trivsel er, og hvad trivsel betyder for arbejdsglæden - for din krop og de mennesker du har omkring dig. Og for virksomhedens bundlinje. Om hvad den enkelte aktivt kan gøre, for at være med til at bidrage til en arbejdsdag med arbejdsglæde for alle i virksomheden. Et positivt og glad oplæg, som løfter stemningen. 


Kontakt mig, og lad mig høre, hvad din virksomhed har brug for.

Bodil Nielsen er stresscoach og konsulent med øje for trivsel på virksomheder.  Geografisk rækker hun Dronninglund, Hjallerup, Brønderslev, Frederikshavn, Sæby og Aalborg

Atego v/Bodil Nielsen

Tlf. 4054 2839

bodil@atego.dk

 

Hjallerup Udviklingspark

Erhvervsparken 2

9320 Hjallerup

 

 

 

 

Find Atego v. Bodil Nielsen på Facebook

CVR nummer: 3992 7446

Arbejdslyst

Trivsel

Energi

Glæde

Overskud

Copyright Atego 2018 © All Rights Reserved