Workshops

tlf. 4054 2839

Workshops

Giv dine medarbejdere ny viden om trivsel eller stress.

Brug et personalemøde på at lære lidt om stress og forebyggelse - evt. hen over flere møder.

Eller sæt fokus på den gode trivsel og arbejdsglæde - jeg giver konkrete bud på den gode arbejdsdag, som alle kan arbejde med på.

Medarbejderudvikling, teambuilding, work-life-balance, performance teams... nutidens ord for det fantastiske samarbejde som skabes, når gruppen respekterer hinanden og kender hinandens styrker. Trivsel i Nordjylland er på agendaen, når vi mødes til et formiddagsmøde eller individuel coaching.

Workshop om stress

Vil du og dine medarbejdere vide mere om stress?

Find ud af hvad der er på spil i kroppen. Hør om hvordan stress mærkes. Hvordan kan man som kollega og leder være opmærksom på eventuelle stresstegn? 

Jeg kommer ud til jeres virksomhed, og holder et letforståeligt oplæg om stress, symptomer og muligheder for at forebygge. Oplægget indeholder redskaber, til selv at vurdere, hvor man står i forhold til stress. 

Oplæg kan være en kort intro på en time, en mere grundig gennemgang på 3 timer, eller et forløb på flere kortere oplæg hen over tid. Kontakt mig, så finder vi den rette løsning for din virksomhed.

Læs mere om stressbehandling til den enkelte medarbejder...

Workshop om persontyper

Få forståelse for hinanden på arbejdspladsen.

Hver medarbejder tager den elektroniske e-stimate persontype test, hvorefter jeg laver en workshop for hele afdelingen. Her arbejder vi med at forstå de forskellige persontyper, og lære hvad hver enkelt kollegas styrker er. En fornøjelig formiddag eller heldag. For dig som leder, får du et klart overblik over dine medarbejders stærke sider, der fremover vil lette din fordeling af arbejdsopgaver. Læs mere..

Workshop om trivsel

Et oplæg om hvad trivsel er, og hvad trivsel betyder for arbejdsglæden - for din krop og de mennesker du har omkring dig. Og for virksomhedens bundlinje. Om hvad den enkelte aktivt kan gøre, for at være med til at bidrage til en arbejdsdag med arbejdsglæde for alle i virksomheden. Et positivt og glad oplæg, som løfter stemningen. 


Vi kan evt. fortsætte med en trivselsundersøgelse, elektronisk eller personlig. Jeg returnerer til ledelsen med nogle brugbare tal på virksomhedens trivsel, og gode ideer fra medarbejderne. Og hjælper gerne videre med at sætte ideerne i søen.

 

Kontakt mig, og lad mig høre, hvad din virksomhed har brug for.

Bodil Nielsen er stresscoach og konsulent med øje for trivsel på virksomheder.  Geografisk rækker hun Dronninglund, Hjallerup, Brønderslev, Frederikshavn, Sæby og Aalborg

Atego v/Bodil Nielsen

Tlf. 4054 2839

bodil@atego.dk

 

Hjallerup Udviklingspark 2, 19

9320 Hjallerup

 

 

 

 

Find Atego v. Bodil Nielsen på Facebook

CVR nummer: 3992 7446

Arbejdslyst

Trivsel

Energi

Glæde

Overskud

Copyright Atego 2018 © All Rights Reserved