Udtalelser, trivsel

Udtalelser fra virksomheders trivsels arbejde

”Vi, hos Mads Vestergaard bolig, havde i sommeren 2020 en hel dag sammen med Bodil Nielsen, hvor vi i fællesskab skulle arbejde os hen imod en mere homogen forretningsforståelse og intern arbejdsgang i virksomheden.

Vi blev præsenteret for en masse forskellige opgaver, som alle havde formålet, at vi skulle blive mere bevidste om den interne arbejdsgang og struktur for virksomheden.

Der blev samlet op på hængepartier – og vi fik prioriteret daværende – og fremtidige opgaver ud fra, hvad der gav mening for virksomheden.


Bodil var god til at holde os fast på sporet og god til at stille de rigtige spørgsmål, som igangsatte en mere reflekterende tilgang til, hvordan den daglige drift af virksomheden skulle køres fremadrettet.


Alt i alt en superfin og produktiv dag, hvor vi fik mange gode redskaber med i bagagen og flere relevante opgaver at arbejde videre med.

En dag, hvor vi i samarbejde fik synliggjort netop den interne struktur og arbejdsgang ud fra kompetence – og erfaringsområder, samt hvordan vi i fremtiden bedst kunne strukturere vores dagligdag til gavn for både virksomheden, os som ansatte og i sidste ende, men ikke desto mindre vigtigst, for vores kunder."

Mette Friis Jensen, Marketingsansvarlig Mads Vestergaard Bolig