Gruppeforløb

Gruppeforløbet

Mere Overskud

Mere Overskud - flere smil - plads til dig selv og dermed også dine nærmeste. Få dit liv prioriteret rigtigt gennem mange afprøvede redskaber. 

Oplev hvordan du selv bliver kaptajnen i dit liv, og oplever overskud igen.

Mail din tilmelding, eller ring til mig for en uforpligtende snak.

Deltag sammen med max. 7 andre i en gruppe. 

Vi mødes i Erhvervsparken til 8 positive aftener, hvor vi målrettet arbejder med af finde overskud og mindske stress i dit liv. 

Her vil du sammen med gruppen arbejde med redskaber, som jeg bruger til min almindelige 1:1 stresscoaching. Her bliver tid og plads til dig, og jeg vil følge den enkelte, for at du kan være sikker på succes i forløbet.


De 8 sessioner opbygget sådan:


1.  Kom godt i gang, og mærk at du selv kan tage ansvar

2 . Lær at være mere proaktiv – sige ja og nej

3 . Værdier og prioriteringer

4 . Tid, balance – og at holde fast

5.  Redskaber fra Kognitiv Terapi

6 . Bekymringer

7.  Fremtidsdrømme

8.  Afslutning


Hvis du ønsker at lave ændringer i dit liv, opnå overskud og smil – så er dette kursus lige noget for dig. Du bliver guidet hele vejen. Jeg, og hele gruppen støtter dig hele vejen. Du kan være aktiv i vores Facebookgruppe undervejs, og har altid mulighed for at kontakte mig.


Der er endnu ikke datoer for efterårsholdet. Kontakte mig for flere oplysninger


Tilmelding:

Brug kontaktformularen eller send mail til bodil@atego.dk

Hold jer ikke tilbage for at tilmelde jer som par, det kan være utroligt givende for et forhold at følges i denne proces. (Også vennepar.)


Du er altid velkommen med spørgsmål til tlf 4054 2839 eller på mail.

Priser

Gruppeforløbet Forebyg din Stress


Du får 8 sessioner á 90 minutter - ialt 12 timers gruppecoaching.

I prisen er includeret en bog og mappe m. div. materiale.

Hver aften serveres kaffe, te og vand.


Hele forløbet for kun  kr. 2.995,-Betalingen kan fordeles over 2 måneder á kr. 1.250,-

Prisen svarer til at betale kr. 208,- pr. time. 


Tilmelding:

Ring 4054 2839, mail Bodil@atego.dk eller brug kontaktformularen her.


Kontakt mig for flere oplysninger.


Ved din tilmelding accepterer du, at du i dette forløb mødes i et fortroligt rum. Det betyder, at du ikke videregiver fortællinger fra dine medkursister - og at du trygt kan åbne dig op, bag de lukkede døre. 

Andre siger: 


"Bodil er altid imødekommende, smilende og positiv og har en yderst professionel og faglig stærk tilgang til hendes arbejde med mennesker." Læs mere her.                                                      Arbejdsmiljøgruppe, Frederikshavn Kommune"Overblikket og glæden er tilbage igen ... Bodil har givet mit uundværlige redskaber, som gør mig i stand til løbende at registrere og behandle begyndende stress ......en af de bedste invensteringer jeg har gjort i mit liv"   Læs mere her.                                                                                                Anonym direktør


"....Bodil er noget at det mest fantastiske menneske, der på blot få minutter kan sætte sig ind i ens situation og tilpasse hendes coaching til den enkelte person. Hun er indlevende og utrolig motiverende...  Læs mere her.

                                                             Signe, projektkoordinator

"...Bodil er fantastisk til at lytte, til at læse min person og stille de helt rigtige spørgsmål. Hun har givet mig værktøjer til at tackle pressede situationer, til at forebygge og komme det i forkøbet på en måde som føles naturligt for mig. Hun har hjulpet mig med at finde ind til kernen ved netop min person – hvem jeg er på arbejde og hvem jeg er, når jeg er mit private jeg. Hvad der gør mig stresset og hvordan jeg kommer det i forkøbet i min dagligdag. Det har gjort mit overskud større og hjulpet mig til at forstå mig selv bedre."   Læs mere her.  

                                                                                                                                                                                                                           Pernille, grafiker


"....Jeg ønsker ikke for nogen at gå ned med stress, men dette forløb har været en rejse. En rejse hvor jeg har fundet mig selv og fundet ind til mine livsværdier. Bodil har været en fantastisk støtte for mig, og jeg er hende evig taknemmelig"  Læs mere her.

                                                                                                                                                                                                     Marie, salgssupportassistent