Stress

tlf. 4054 2839

Stressbehandling

 

Når du er til samtale hos mig, respekterer jeg alle retningslinjer fra sundhedsstyrelsen ang. Corona virus. Afstand og afspritning.

Coaching er dér, hvor vi lukker op for nye tanker, og den vil løbende fylde mere i samtalerne: Her får medarbejderen mulighed for at arbejde med f.eks. sine prioriteringer og drømme. Han er på vej til et liv, hvor stress ikke bliver aktuelt igen. Han vil nu kende sine stresstegn, og kan agere. Han vil igen kunne se fremad, og glæde sig over sit liv. 

 

I forløbet får din medarbejder udleveret en bog, og en mappe med materiale. Han får adgang til en række apps, som er gode værktøjer til at hjælpe ham videre.

 

Under hele samtale forløbet har han mulighed for at kontakte mig på mail eller telefon mellem samtalerne.

Samtalerne afholdes 1:1 på mit kontor i Hjallerup Udviklingspark, eller pr. telefon/Skype. Jeg har arbejdet med telefonsamtaler i mit arbejdsliv i mange år, og har rigtig god feedback på denne form.

 

Jeg har tavshedspligt over for medarbejderen, ligesom jeg har overfor dig som arbejdsgiver.

 

Forskning viser, at et stresscoach forløb - der udføres af en certificeret stresscoach - er den mest effektive metode til behandling af stress. **

 

Kontakt mig, så får vi en snak om hvordan jeg hjælper din medarbejder ud af den stressede situation.


 * Har medarbejderen været hårdt ramt af stress og evt. været nødt til at sygemelde sig, kan han have brug for flere samtaler, for at bevare kursen og komme godt igang på job igen. (Det kan føles lidt som at skulle holde vægten efter en slankekur)


** https://omstress.dk/2018/06/20/virker-kognitiv-terapi-mod-stress/

Stress samtaler v. Bodil Nielsen. Konkret viden der omsættes i forståelige ord. Behandling suppleres med en lærebog og en lang række redskaber. Virkningsfuld, forståeligt og meget "hands on".
Stresscoaching v. Bodil Nielsen foregår på mit hyggelige kontor i Hjallerup Erhvervspark. Men det vigtige arbejde ligger mellem samtalerne, hvor du arbejder med at prioritere dit helbred og komme fri af stress. Du får mange konkrete værktøjer til din proces.

Stresscoaching er målrettet og virkningsfuld behandling til din medarbejder med stress.

- Og til dig som privatperson!

Mit samtalegrundforløb stækker sig over 7 samtaler*

med indhold, som er tilpasset din medarbejder. Jeg hjælper ham af med hans stress – og sammen åbner vi op for hans fremtidige stressfrie liv.

 

Som stresscoach har jeg specialiseret mig i at hjælpe stressramte mennesker i alle

stadier, og i alle belastningsgrader. Stresscoaching er evidens baseret stresscoaching, hvor vi mødes/tales ved til 7 samtaler* i løbet af ca. 2 ½ måned. Samtalerne indeholder en lang række værktøjer, hvor din medarbejder kommer af med den stress han har i kroppen, og han lærer at forhindre at mere stress kommer til. Når han følger mine råd, arbejder han sig stille og roligt frem til en ny tilværelse uden stress.

Allerede efter de første samtaler, vil medarbejderen mærke en positiv forskel.

Samtalerne bliver tilpasset netop medarbejderens situation og personlighed, hvilket sikrer ham et virkningsfuldt og langtidsholdbart forløb. 

 

"Overblikket og glæden er tilbage igen ... Bodil har givet mit uundværlige redskaber, som gør mig i stand til løbende at registrere og behandle begyndende stress ......en af de bedste invensteringer jeg har gjort i mit liv"   Læs mere her.                                         Anonym direktør


"....Bodil er noget at det mest fantastiske menneske, der på blot få minutter kan sætte sig ind i ens situation og tilpasse hendes coaching til den enkelte person. Hun er indlevende og utrolig motiverende...  Læs mere her.                                                             Signe, projektkoordinator


"...Bodil er fantastisk til at lytte, til at læse min person og stille de helt rigtige spørgsmål. Hun har givet mig værktøjer til at tackle pressede situationer, til at forebygge og komme det i forkøbet på en måde som føles naturligt for mig. Hun har hjulpet mig med at finde ind til kernen ved netop min person – hvem jeg er på arbejde og hvem jeg er, når jeg er mit private jeg. Hvad der gør mig stresset og hvordan jeg kommer det i forkøbet i min dagligdag. Det har gjort mit overskud større og hjulpet mig til at forstå mig selv bedre."   Læs mere her.  

                                                                                                                                                                                                                         Pernille, grafiker


"....Jeg ønsker ikke for nogen at gå ned med stress, men dette forløb har været en rejse. En rejse hvor jeg har fundet mig selv og fundet ind til mine livsværdier. Bodil har været en fantastisk støtte for mig, og jeg er hende evig taknemmelig"  Læs mere her.

                                                                                                                                                                                                  Marie, salgssupportassistent


"..... Det var behageligt at blive coachet af Bodil. Ukompliceret, åbent, transparent."                                                                                 Brian, lederBodil Nielsen er stresscoach og konsulent med øje for trivsel på virksomheder.  Geografisk rækker hun Dronninglund, Hjallerup, Brønderslev, Frederikshavn, Sæby og Aalborg

Atego v/Bodil Nielsen

Tlf. 4054 2839

bodil@atego.dk

 

Hjallerup Udviklingspark

Erhvervsparken 2

9320 Hjallerup

 

 

 

 

Find Atego v. Bodil Nielsen på Facebook

CVR nummer: 3992 7446

Arbejdslyst

Trivsel

Energi

Glæde

Overskud

Copyright Atego 2018 © All Rights Reserved