Stress

Stressbehandling

 

Stresscoaching er målrettet og virkningsfuld behandling

Mit samtalegrundforløb strækker sig over 8 samtaler* med indhold, som er tilpasset din situation. Jeg hjælper dig af med din stress – og sammen åbner vi op for dit fremtidige stressfrie liv.

 

Som stresscoach har jeg specialiseret mig i at hjælpe stressramte mennesker i alle stadier, og i alle belastningsgrader. Stresscoaching er evidens baseret stresscoaching, hvor vi mødes/tales ved til 8 samtaler* i løbet af ca. 3 måneder. Samtalerne indeholder en lang række værktøjer, hvor du kommer af med den stress du har i kroppen, og du lærer at forhindre at mere stress kommer til. Når du følger mine råd, arbejder du dig stille og roligt frem til en ny tilværelse uden stress.

Allerede efter de første samtaler, vil du mærke en positiv forskel.


Samtalerne bliver tilpasset netop til din situation og personlighed, hvilket sikrer dig et virkningsfuldt og langtidsholdbart forløb. 

 

Coaching er dér, hvor vi lukker op for nye tanker, og den vil løbende fylde mere i samtalerne, efterhånden som du genvinder din evne til at reflektere: Her får du mulighed for at arbejde med f.eks. dine prioriteringer og drømme. Nu er du på vej til et liv, hvor stress ikke bliver aktuelt igen. Du vil nu kende dine stresstegn, og kan agere. Du vil igen kunne se fremad, og glæde dig over dit liv. 

 

I forløbet får du en bog, og en mappe med materiale. Du får også adgang til en række apps, som er gode værktøjer til at hjælpe dig videre.

Samtalerne afholdes 1:1 på mit kontor i Hjallerup Udviklingspark, eller pr. telefon/Skype, afhængig af hvad der passer dig bedst. Jeg har arbejdet med telefonsamtaler i mit arbejdsliv i mange år, og har rigtig god feedback på denne form. 

 

Jeg har tavshedspligt overfor mine kunder. Også når det handler om at arbejdsgiver betaler for en medarbejders stresscoaching. Efter 1. samtale kan du tænke dig om, inden du beslutter om du vil købe hele pakken, eller blot en enkelt samtale.

 

Forskning viser, at et stresscoach forløb - der udføres af en certificeret stresscoach - er den mest effektive metode til behandling af stress. **

 

Kontakt mig, så får vi en snak om, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig.
Tlf. 4054 2839 eller mail Bodil@atego.dk


 * Har man været hårdt ramt af stress og evt. været nødt til at sygemelde sig, kan man have glæde af flere samtaler, for at bevare kursen og komme godt igang på job igen. (Det kan føles lidt som at skulle holde vægten efter en slankekur)


** https://omstress.dk/2018/06/20/virker-kognitiv-terapi-mod-stress/


"Overblikket og glæden er tilbage igen ... Bodil har givet mit uundværlige redskaber, som gør mig i stand til løbende at registrere og behandle begyndende stress ......en af de bedste invensteringer jeg har gjort i mit liv"   Læs mere her.                                                             Anonym direktør


"....Bodil er noget at det mest fantastiske menneske, der på blot få minutter kan sætte sig ind i ens situation og tilpasse hendes coaching til den enkelte person. Hun er indlevende og utrolig motiverende...  Læs mere her.                                                                         Signe, projektkoordinator


"...Bodil er fantastisk til at lytte, til at læse min person og stille de helt rigtige spørgsmål. Hun har givet mig værktøjer til at tackle pressede situationer, til at forebygge og komme det i forkøbet på en måde som føles naturligt for mig. Hun har hjulpet mig med at finde ind til kernen ved netop min person – hvem jeg er på arbejde og hvem jeg er, når jeg er mit private jeg. Hvad der gør mig stresset og hvordan jeg kommer det i forkøbet i min dagligdag. Det har gjort mit overskud større og hjulpet mig til at forstå mig selv bedre."   Læs mere her.  

                                                                                                                                                                                                                                Pernille, grafiker


"....Jeg ønsker ikke for nogen at gå ned med stress, men dette forløb har været en rejse. En rejse hvor jeg har fundet mig selv og fundet ind til mine livsværdier. Bodil har været en fantastisk støtte for mig, og jeg er hende evig taknemmelig"  Læs mere her.

                                                                                                                                                                                                            Marie, salgssupportassistent