Struktur og Udvikling

tlf. 4054 2839

Struktur og Udvikling

Oplev hvordan arbejdet med struktur og udvikling, kan give jeres virksomhed mere flow i arbejdsgangen, mere arbejsglæde og endnu flere tilfredse kunder!


Nogle forslag er måske for dyre/svære at implementerer, andre giver for lille værdi. Men vi tager først de ”lavthængende frugter” og får skub i processen. Derefter kan vi bedre tage hul på de lidt mere krævende ideer.
Værktøjerne kan bruges løbende i jeres virksomhed fremover, for at sikre flow og gode arbejdsdage.Afhængig af virksomhedens størrelse, faciliterer jeg  workshops over en eller flere (hele/halve) dage. Det er vigtigt at følge op, efter I en tid har arbejdet med jeres ideer.


Jeg tilbyder den hjælp, I har brug for. Jeg tilpasser workshops efter jeres ideer og behov.


Træf mig på tlf. 4054 2839 eller her.


P.S: Vi arbejder selvfølgelig med respekt for Corona: Spit, afstand, ingen deler tusser mv.


Jeg har redskaberne til at få styr på det hele!


For mig er det vigtigt, at lederen sammen med medarbejderne er med til udviklingen af strukturen. At alle er med til at skitsere hverdagen.

Når ideerne efterfølgende kommer fra dem ”der har fingrene i grøden”, er alle motiverede til at gennemføre og være med til at lykkes.


Hvert forløb er tilpasset den enkelte virksomhed.

Vi kan starte med at hele gruppen beskriver arbejdsgangen som den er i dag, og begynde at arbejde med alle de gode ideer, som denne proces skaber.

Ofte bliver man også opmærksom på vigtigheden af at følge det, som allerede er aftalt.


På en arbejdsplads er det vigtigt at fange de gode ideer til udvikling. Ofte bliver de foreslået til et personalemøde, men bliver aldrig rigtigt implementeret.

Mange oplever, at processer ikke bliver fulgt – eller der faktisk ikke helt er en proces, blot en ”nogen af os plejer…”!

Måske oplever I småting som ikke helt fungerer, men i stedet skaber utilfredshed.

Billederne er taget fra en Struktur og Udviklingsdag hos Mads Vestergaard Bolig. 

Bodil Nielsen er stresscoach og konsulent med øje for trivsel på virksomheder.  Geografisk rækker hun Dronninglund, Hjallerup, Brønderslev, Frederikshavn, Sæby og Aalborg

Atego v/Bodil Nielsen

Tlf. 4054 2839

bodil@atego.dk

 

Hjallerup Udviklingspark

Erhvervsparken 2

9320 Hjallerup

 

 

 

 

Find Atego v. Bodil Nielsen på Facebook

CVR nummer: 3992 7446

Arbejdslyst

Trivsel

Energi

Glæde

Overskud

Copyright Atego 2018 © All Rights Reserved