Udtalelser, coaching

Udtalelser fra kunder efter coaching

Trine: " Jeg har fået roen og indblikket i hvordan jeg er som person og leder - og ikke mindst i hvordan jeg ønsker at være.

Ledercoaching

Som selvstændig hvor dagene oftest går med virksomhedens daglige drift, er det en gave både til dig selv som leder og til din virksomhed at tage et ledercoachingforløb hos Bodil.

Jeg har fået roen og indblikket i hvordan jeg er som person og leder og ikke mindst hvordan jeg ønsker at være. Igennem samtaler og opgaver har Bodil hjulpet mig med at få sat fokus på, hvordan jeg trives bedst og hvad mine mål og ønsker for fremtiden er.

Et ledercoachingforløb har givet mig en god sparring, som gør at jeg nu ved hvad jeg vil både på det personlige og professionelle plan.

Som selvstændig er det vigtigt ikke kun at have fokus på den daglige drift af sin virksomhed, men huske at have sig selv med i det hele for at opretholde balancen - dette har Bodil givet mig værktøjer og indsigt i hvordan jeg lykkes med.

Jeg kan derfor kun give Bodil mine bedste anbefalinger.                                        Trine, Selvstændig

Stresscoaching

"I forbindelse med en stressede periode er jeg blevet coachet af Bodil og det burde alle prøve!

Bodil er noget at det mest fantastiske menneske, der på blot få minutter kan sætte sig ind i ens situation og tilpasse hendes coaching til den enkelte person. Hun er indlevende og utrolig motiverende, som giver en lyst til at arbejde endnu hårdere for at komme ud af ens stress situation. Jeg er blevet coachet både over telefon men også face-to-face og begge dele har været super godt. Hun har en yderst rolig stemme, der påvirker én til at slappe virkelig af og hun giver én tid til at tænke og komme med de svar, som kan være svære at grave frem.

Så jeg vil give Bodil mine allerbedste anbefalinger – hun er simpelthen fantastisk!!!"                                                                                                                                                                                                              Signe Holm, projektkooridnator

Signe:"Jeg vil give Bodil mine allerbedste anbefalinger!" Atego v. Bodil Nielsen
Direktør:"Simpelthen fantastisk! Jeg vil give mine bedste anbefalinger til Bodil fra Atego"

Ledercoaching

Balancen er tilbage i mit liv efter et succesrigt forløb ved Bodil fra Atego. Set i bakspejlet var jeg nok gået ned med stress, hvis ikke jeg var blevet coachet! Men jeg var så heldig, at jeg fik hjælp i rette tid.

Efter en kort snak med Bodil, og gennemført stresstest, bestemte jeg mig for at investere i et 2½ måneders forløb, som er en af de bedre investeringer jeg har gjort i mit liv.

Forløbet ved Atego synliggjorde min ubalance, og gennem forskellige samtaler og indsatser fik vi bearbejdet stressniveauet i en positiv retning. Processen fik mig i balance igen! Men Bodil har også givet mig uundværlige redskaber, som gør mig i stand til løbende at registrere og behandle begyndende stress.

 I dag et halvt år efter er jeg i balance og har styr på mine prioriteter både privat, men også arbejdsmæssigt. Jeg kan sagtens komme i ubalance! Men det er kun kortvarigt, da jeg er i stand til at mærke ubalancen rettidigt, så jeg kan bearbejde balancen tilbage, ved hjælp af de værktøjer jeg er blevet tillært. Simpelthen fantastisk!

Jeg vil give mine bedste anbefalinger til Bodil fra Atego!                                                                                                                                                                                                                                                         Anonym direktør for 20 medarbejdere

Stresscoaching

"I september 2018 gik jeg ned med stress. Jeg fik tildelt et forløb hos Bodil og takkede ja. Under dette forløb har Bodil formået at hjælpe mig tilbage til det gode liv igen. Jeg har med hendes hjælp fundet min livsglæde og troen på mig selv igen.

Jeg ønsker ikke for nogen at gå ned med stress men dette forløb har været en rejse. En rejse hvor jeg har fundet mig selv og fundet ind til mine livsværdier.

Tusind tak Bodil – du har været en fantastisk støtte for mig og jeg vil være dig evigt taknemmelig."                                                                                                                                             Marie Vognsen, salgssupportassistent

Marie: "Jeg har ved Bodils hjælp fundet min livsglæde og troen på mig selv igen!"
Pernille:"Det har været en utrolig rejse og en fantastisk oplevelse, som altid vil følge mig på den mest positive måde"

Stresscoaching for Center for Teknik og Miljø i Frederikshavn Kommune

Vi har haft den allerstørste fornøjelse af, at samarbejde med Bodil om et længere stresscoaching-forløb for de ansatte. Fokus har været på forebyggelse af stress for medarbejderne og hjælp til, hvordan man selv kan strukturere en hektisk hverdag. Vi har fået konkret viden om, hvordan man mærker stress, hvordan vi alle kan tage hånd om og hjælpe hinanden og ikke mindst, så har vi fået præsenteret konkrete anvendelige værktøjer til at mindske stress i vores liv.

 

Forløbet med Bodil har strakt sig over næsten et år og været delt op i tre faser. Indledningsvis med kick-off møder, hvor vi alle blev klogere på tegnene ved stress. Herefter var det muligt for den enkelte, at takke ja til et individuelt tilrettelagt samtaleforløb med Bodil. Som afrunding på forløbet er der i foråret inviteret til opfølgende møder med overskriften: ’Pas godt på dig selv’.

 

Vi tror på, at forløbet har givet værdi for den enkelte medarbejder og for hele vores organisation. Vi har fået sat fokus på emnet ’Stress på arbejdspladsen’, og håbet er, at vi samlet står stærkere. Vi kan kun anbefale et samarbejde med Bodil. Hun er altid imødekommende, smilende og positiv og har en yderst professionel og faglig stærk tilgang til hendes arbejde med mennesker. 

                                                                                                     Arbejdsmiljøgruppen i center for Teknik og Miljø

Stresscoaching

"Størsteparten af mit voksne liv har jeg altid haft gang i mange ting – har altid haft en konkurrence mod mig selv om, hvor meget jeg kan nå på én gang. Altid forsøgt at være superwoman og ”lægge et lag mere på” for hvor meget jeg kan nå.
Det er hårdt – rigtig hårdt, og jeg havde brug for hjælp til at tackle det.

Fra mit første møde med Bodil har jeg følt mig godt tilpas og hendes tillidsvækkende person har gjort mig tryg til at åbne op for min person og være ærlig omkring de ting jeg kæmper med.

Bodil er fantastisk til at lytte, til at læse min person og stille de helt rigtige spørgsmål som giver de svar jeg leder efter. Hun har givet mig værktøjer til at tackle pressede situationer, til at forebygge og komme det i forkøbet på en måde som føles naturligt for mig. Hun har hjulpet mig med at finde ind til kernen ved netop min person – hvem jeg er på arbejde og hvem jeg er, når jeg er mit private jeg. Hvad der gør mig stresset og hvordan jeg kommer det i forkøbet i min dagligdag. Det har gjort mit overskud større og hjulpet mig til at forstå mig selv bedre.

Det kan være hårdt arbejde at arbejde med sig selv – med har aldrig været i tvivl om, at det er godt givet ud og gjort mig til en mere hel person.

Det være været en utrolig rejse og en fantastisk oplevelse, som altid vil følge mig på den mest positive måde."

                                                                                                                                                                               Pernille, grafiker


Else Nøhr: Bodil er meget professionel, empatisk og tillidsvækkende.
Majbritt Møller Kristensen: Bodil har hjulpet mig utrolig meget med at give mig troen på nye eventyr og samtidig også lært mig at trække vejret og mærke efter."
Mette Schaltz: "Bodil gav mig sku enerigen til at sprake mig selv igeng <3"