Meta Kognitiv

Metakognitiv stresscoaching

En ny og anerkendt metode, til at stoppe tankemylder, bekymringer og grublerier.

En klient siger: Jamen, det er jo simpelt!

Ja, det er simpelt - når man lige har fået det lært....

Stress (og deraf evt. angst og depression), skyldes typisk at dine tanker kører rundt i hovedet hele tiden. Forskningen siger, at vi har ca. 60-70.000 tanker hver dag! Det er en stor mundfuld, isæt hvis mange af dem er bekymrende tanker om fremtiden og grublerier om ting der er sket eller sagt.
Det påvirker din krop, fordi den ikke kan kende forskel på tanke og virkelighed. Kroppen forbereder sig på at flygte eller gå i kamp hele tiden!


I Meta Kognitiv Stresscoaching arbejder vi med at ændre dit fokus på dine tanker. Når fokus bliver ændret, slapper kroppen af og hele op, for nu behøver den ikke længere at forberede sig på flugt eller kamp hele tiden.

Gennem Metakognitiv Stresscoaching vil vi arbejde med at blive afkoblet opmærksom. Altså koble de tanker fra, som du ikke skal tænke lige nu, og så får du overskud til at være tilstede i livet.


Ligesom når du får et myggestik! Du kommer til at kradse og kradse, og såret bliver værrer og værrer. Hvis du kan lade myggestikket være - altså gøre ingenting - vil det snart forsvinde igen.

På samme måde kan du lære at lade tankerne være - og gøre ingenting!


Du vil mærke en forbedring og en ny frihed.


Når man starter Meta Kognitiv Stressbehandling, kan det være forskelligt, hvor mange sessioner den enkelte har brug for.

Typisk mellem 4 og 8 sessioner. Nogle flere.

Her er vi forskellige.

En session varer en time. 

Du får små øvelser, som du arbejder med derhjemme.

Priser

1 session (60 minutter)                           kr.    695,-


Pakke med 4 sessioner                          kr. 2.500,- 

Pakke med 8 sessioner                          kr. 4.995,-Samtalen afholdes på mit kontor i Erhvervsparken, Hjallerup (lige ud til motorvejen) eller online på Teams. Det aftaler vi evt. fra gang til gang.

Jeg har åbent hverdage kl. 9.00 – 16.30, eller efter aftale.


Skriv eller ring uforpligtende til mig, så taler vi om, hvordan dit forløb kan være, og finder evt. din første tid.

Telefon40542839

Ring eller eller udfyld formularen her.

Så svarer jeg dig snarest.